Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: SUA

Durata: 5 nopti

Plecari: 27 decembrie

Zbor direct compania HiSky | 7 zile, 5 nopti |

Petrece de revelion in NEW YORK!


Descriere tur

Bine ati venit in New York !  "Orasul care nu doarme niciodata" sau „The Big Apple” asa cum mai este supranumit, nu are nevoie de nicio prezentare. Va invitam sa-l descoperiti impreuna cu insotitorul de grup si sa participati la cea mai mare petrecere publica de Revelion din lume, care are loc in celebra piata Times Square.

Times Square a fost intotdeauna o oglinda a orasului, un loc care reflecta fanteziile, visele, dorintele si aspiratiile fiecarui vizitator. In fiecare an, pe 31 decembrie, pe masura ce ceasul se apropie de miezul noptii, toate privirile se indreapta spre luminile stralucitoare si energia vibranta din Times Square. Revelionul in inima simbolica a New York-ului a devenit mai mult decat o simpla sarbatoare — este o traditie globala. La ora 23:59,  uriasa minge de cristal „The Ball” isi incepe coborarea in timp ce milioane de voci se unesc pentru a numara ultimele secunde ale anului si a sarbatori inceputul unui nou an plin de sperante, provocari, schimbari si vise.

DATE DE PLECARE:  27 Decembrie

PROGRAM

27 decembrie Bucuresti – New York

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Hisky H40101 cu destinatia New York. Decolare la ora 09:30 si aterizare in New York la ora 13:00. Bine ati venit in New York!  "Orasul care nu doarme niciodata" nu are nevoie de nicio prezentare! Va invitam sa-l decoperim impreuna in zilele urmatoare, dupa o binemeritata odihna. Transfer la hotel si cazare. Seara, vom avea timp liber pentru a explora cultura, gastronomia si distractia orasului. Cazare hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

28 decembrie New York – The Big Apple  

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de New York in cadrul unui tur de oras cu ghid local (durata 8 ore). Vom incepe ziua cu un tur in Manhattan, cu celebra piata Times Square – unul din locurile care fac din New York orasul care nu doarme niciodata. Apoi, vom cobori pe 5th Avenue pentru a admira Catedrala Saint Patrick – cea mai mare catedrala catolica in stil neogotic din Statele Unite, impunatorul Rockefeller Center – un complex de 19 caldiri comerciale ce se intind pe o suprafata de 89.000 m2, Flatiron Building si Grand Central Station – cea mai mare gara din lume. Continuam spre Wall Street – inima financiara a lumii, un simbol al puterii economice globale, unde se tranzactioneaza miliarde de dolari pe zi, locul unde se afla si sediul bursei americane New York Stock Exchange. Apoi, vom explora Greenwich Village – unul dintre cele mai iconice cartiere din Manhattan, centru miscarii artistice si culturale din oras, Soho si Chinatown – unul dintre cele mai vibrante cartiere etnice din oras, centrul cultural si comercial al comunitatii chineze, un loc preferat de turisti in cautare de experiente autentice. Dupa pranz, ne vom indrepta peste East River in Brooklyn pentru a admira casele istorice din secolul al XIX-lea, Prospect Park si Park Slope. Seara, timp liber la dispozitie in New York. Cazare hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

29 decembrie New York – Optional: Excursie la Washington

Mic dejun. Timp liber in New York sau optional – excursie la Washington. Suntem in Washington DC, capitala Statelor Unite ale Americii din 1790. Washingtonul este inima experientei americane, unde s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii. Ne vom bucura de o arhitectura foarte variata. Stilurile arhitecturale precum cel neoclasic, georgian, gotic si modern sunt toate reflectate in sase cladiri ce fac parte din topul "America's Favorite Architecture" din 2007, precum si in multe alte cladiri importante din Washington precum: Casa Alba, Curtea Suprema, Capitoliul – sediul Congresului American si altele. Vom descoperi toate acestea intr-un tur de oras cu ghid local. Washington DC nu este doar o mandrie a natiunii, ci si un oras sofisticat, fiind „Paradisul cumparatorului” avand de la magazine luxoase, la magazine de tip outlet, cu reduceri mari, ce se afla la doar cateva minute de centrul orasului. Intoarcere la New York. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

30 decembrie New York – Optional: Excursie la Philadelphia

Mic dejun. Timp liber in New York sau optional – excursie la Phildelphia. Philadelphia, denumit si "City of Brotherly Love", este unul dintre orasele istorice din Statele Unite ale Americii. Fondat in 1682 de William Penn, Philadelphia a jucat un rol crucial in istoria natiunii, fiind locul unde a fost redactata Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite ale Americii. Unul dintre cele mai importante locuri din Philadelphia este Independence Hall, situat in centrul istoric al orasului. Acest edificiu emblematic a fost martorul semnarii Declaratiei de Independenta pe 4 iulie 1776 si a devenit ulterior locul unde a fost redactata Constitutia Statelor Unite in 1787. Independence Hall este acum declarat monument national si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitatorii pot explora salile in care au fost luate aceste decizii cruciale pentru natiunea americana si pot admira camerele restaurate si mobilierul din perioada revolutionara. In afara Independence Hall, Philadelphia ofera si alte atractii istorice, cum ar fi Liberty Bell, un simbol al libertatii si democratiei, si Betsy Ross House, legendarul loc unde se spune ca Betsy Ross a cusut prima stea a drapelului american. Intoarcere la New York. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

31 decembrie New York – La Multi Ani 2025 !

Mic dejun. In prima parte a zilei, va sugeram sa luati feribotul pentru a vizita locuri legendare, precum Statuia Libertatii si Insula Ellis. Apoi, impreuna cu insotitorul de grup vom merge la Empire State Building pentru a admira privelistea orasului de la etajul 86. Vom continua cu descoperirea Harlemului cu spiritul sau unic afro-american si cu bogata sa istorie. Vom admira impresionanta Catedrala Saint John the Divine si Teatrul Apollo. Timp liber la dispozitie.  Seara, ne vom indrepta catre Times Square unde vom sarbatori trecerea dintre ani la cea mai mare petrecere publica de revelion din lume!  Times Square a fost intotdeauna o oglinda a orasului, un loc care reflecta fanteziile, visele, dorintele si aspiratiile fiecarui vizitator. In fiecare an, pe 31 decembrie, pe masura ce ceasul se apropie de miezul noptii, toate privirile se indreapta spre luminile stralucitoare si energia vibranta din Times Square. Revelionul in inima simbolica a New York-ului a devenit mai mult decat o simpla sarbatoare — este o traditie globala. La ora 23:59, uriasa minge de cristal isi incepe coborarea in timp ce milioane de voci se unesc pentru a numara ultimele secunde ale anului si a sarbatori inceputul unui nou an plin de sperante, provocari, schimbari si vise. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

01 ianuarie    New York – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din New York pentru imbarcare pe zborul companiei Hisky H4 0102 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, a doua zi, la ora 07:00 in data de 2 ianuarie.

*Grup minim 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

Oferta speciala de lansare: reducere 100 Euro/persoana, pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 august, in limita locurilor alocate in aceasta campanie.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – New York – Bucuresti, zbor direct, compania Hisky
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar;
  • Tur de oras New York de 1 zi cu ghid local
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bilete de intrare la obiectivele turistice
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi
  • Excursiile optionale

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei si viza valabila pentru Statele Unite ale Americii.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Destinatie: SUA

Durata: 5 nopti

Plecari: 27 decembrie

Zbor direct compania HiSky | 7 zile, 5 nopti |

Petrece de revelion in NEW YORK!


Descriere tur

Bine ati venit in New York !  "Orasul care nu doarme niciodata" sau „The Big Apple” asa cum mai este supranumit, nu are nevoie de nicio prezentare. Va invitam sa-l descoperiti impreuna cu insotitorul de grup si sa participati la cea mai mare petrecere publica de Revelion din lume, care are loc in celebra piata Times Square.

Times Square a fost intotdeauna o oglinda a orasului, un loc care reflecta fanteziile, visele, dorintele si aspiratiile fiecarui vizitator. In fiecare an, pe 31 decembrie, pe masura ce ceasul se apropie de miezul noptii, toate privirile se indreapta spre luminile stralucitoare si energia vibranta din Times Square. Revelionul in inima simbolica a New York-ului a devenit mai mult decat o simpla sarbatoare — este o traditie globala. La ora 23:59,  uriasa minge de cristal „The Ball” isi incepe coborarea in timp ce milioane de voci se unesc pentru a numara ultimele secunde ale anului si a sarbatori inceputul unui nou an plin de sperante, provocari, schimbari si vise.

DATE DE PLECARE:  27 Decembrie

PROGRAM

27 decembrie Bucuresti – New York

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Hisky H40101 cu destinatia New York. Decolare la ora 09:30 si aterizare in New York la ora 13:00. Bine ati venit in New York!  "Orasul care nu doarme niciodata" nu are nevoie de nicio prezentare! Va invitam sa-l decoperim impreuna in zilele urmatoare, dupa o binemeritata odihna. Transfer la hotel si cazare. Seara, vom avea timp liber pentru a explora cultura, gastronomia si distractia orasului. Cazare hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

28 decembrie New York – The Big Apple  

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de New York in cadrul unui tur de oras cu ghid local (durata 8 ore). Vom incepe ziua cu un tur in Manhattan, cu celebra piata Times Square – unul din locurile care fac din New York orasul care nu doarme niciodata. Apoi, vom cobori pe 5th Avenue pentru a admira Catedrala Saint Patrick – cea mai mare catedrala catolica in stil neogotic din Statele Unite, impunatorul Rockefeller Center – un complex de 19 caldiri comerciale ce se intind pe o suprafata de 89.000 m2, Flatiron Building si Grand Central Station – cea mai mare gara din lume. Continuam spre Wall Street – inima financiara a lumii, un simbol al puterii economice globale, unde se tranzactioneaza miliarde de dolari pe zi, locul unde se afla si sediul bursei americane New York Stock Exchange. Apoi, vom explora Greenwich Village – unul dintre cele mai iconice cartiere din Manhattan, centru miscarii artistice si culturale din oras, Soho si Chinatown – unul dintre cele mai vibrante cartiere etnice din oras, centrul cultural si comercial al comunitatii chineze, un loc preferat de turisti in cautare de experiente autentice. Dupa pranz, ne vom indrepta peste East River in Brooklyn pentru a admira casele istorice din secolul al XIX-lea, Prospect Park si Park Slope. Seara, timp liber la dispozitie in New York. Cazare hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

29 decembrie New York – Optional: Excursie la Washington

Mic dejun. Timp liber in New York sau optional – excursie la Washington. Suntem in Washington DC, capitala Statelor Unite ale Americii din 1790. Washingtonul este inima experientei americane, unde s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii. Ne vom bucura de o arhitectura foarte variata. Stilurile arhitecturale precum cel neoclasic, georgian, gotic si modern sunt toate reflectate in sase cladiri ce fac parte din topul "America's Favorite Architecture" din 2007, precum si in multe alte cladiri importante din Washington precum: Casa Alba, Curtea Suprema, Capitoliul – sediul Congresului American si altele. Vom descoperi toate acestea intr-un tur de oras cu ghid local. Washington DC nu este doar o mandrie a natiunii, ci si un oras sofisticat, fiind „Paradisul cumparatorului” avand de la magazine luxoase, la magazine de tip outlet, cu reduceri mari, ce se afla la doar cateva minute de centrul orasului. Intoarcere la New York. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

30 decembrie New York – Optional: Excursie la Philadelphia

Mic dejun. Timp liber in New York sau optional – excursie la Phildelphia. Philadelphia, denumit si "City of Brotherly Love", este unul dintre orasele istorice din Statele Unite ale Americii. Fondat in 1682 de William Penn, Philadelphia a jucat un rol crucial in istoria natiunii, fiind locul unde a fost redactata Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite ale Americii. Unul dintre cele mai importante locuri din Philadelphia este Independence Hall, situat in centrul istoric al orasului. Acest edificiu emblematic a fost martorul semnarii Declaratiei de Independenta pe 4 iulie 1776 si a devenit ulterior locul unde a fost redactata Constitutia Statelor Unite in 1787. Independence Hall este acum declarat monument national si face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitatorii pot explora salile in care au fost luate aceste decizii cruciale pentru natiunea americana si pot admira camerele restaurate si mobilierul din perioada revolutionara. In afara Independence Hall, Philadelphia ofera si alte atractii istorice, cum ar fi Liberty Bell, un simbol al libertatii si democratiei, si Betsy Ross House, legendarul loc unde se spune ca Betsy Ross a cusut prima stea a drapelului american. Intoarcere la New York. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

31 decembrie New York – La Multi Ani 2025 !

Mic dejun. In prima parte a zilei, va sugeram sa luati feribotul pentru a vizita locuri legendare, precum Statuia Libertatii si Insula Ellis. Apoi, impreuna cu insotitorul de grup vom merge la Empire State Building pentru a admira privelistea orasului de la etajul 86. Vom continua cu descoperirea Harlemului cu spiritul sau unic afro-american si cu bogata sa istorie. Vom admira impresionanta Catedrala Saint John the Divine si Teatrul Apollo. Timp liber la dispozitie.  Seara, ne vom indrepta catre Times Square unde vom sarbatori trecerea dintre ani la cea mai mare petrecere publica de revelion din lume!  Times Square a fost intotdeauna o oglinda a orasului, un loc care reflecta fanteziile, visele, dorintele si aspiratiile fiecarui vizitator. In fiecare an, pe 31 decembrie, pe masura ce ceasul se apropie de miezul noptii, toate privirile se indreapta spre luminile stralucitoare si energia vibranta din Times Square. Revelionul in inima simbolica a New York-ului a devenit mai mult decat o simpla sarbatoare — este o traditie globala. La ora 23:59, uriasa minge de cristal isi incepe coborarea in timp ce milioane de voci se unesc pentru a numara ultimele secunde ale anului si a sarbatori inceputul unui nou an plin de sperante, provocari, schimbari si vise. Cazare la hotelul Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar.

01 ianuarie    New York – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din New York pentru imbarcare pe zborul companiei Hisky H4 0102 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, a doua zi, la ora 07:00 in data de 2 ianuarie.

*Grup minim 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

Oferta speciala de lansare: reducere 100 Euro/persoana, pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 august, in limita locurilor alocate in aceasta campanie.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – New York – Bucuresti, zbor direct, compania Hisky
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Doubletree by Hilton New York City Downtown 4* sau similar;
  • Tur de oras New York de 1 zi cu ghid local
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bilete de intrare la obiectivele turistice
  • Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi
  • Excursiile optionale

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei si viza valabila pentru Statele Unite ale Americii.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
  • Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.